6 Ocak 2017 Cuma

Erotik dizi izle



Türkiye'de Dizilerin Gerek Senapgryo gerek ise konu bakımından çok zayıf kaldığı malum.Bu Nedenle Ülkemizdeki Dizi Kelimesinde Herkesin Aklına Artık Yabancı Diziler Geliyor Tabi Son Dönemin yabancı dizileri popülerliğini artmakta ve kalite olarak çekilmektedir.

Buğun Sizlere Cinseliği Aşırı İçeren Dizileri Tanıtacağız Bu Tür Film Tanıtım,Dizi Tanıtım Gibi Haberlerimizi Güncel Olarak Yayınlayacağız.

Cinsellik Çok Büyük Bir Kavramdır Her Konuya Hitap Edebilmektedir.Çoğu Dizi Sadece Cinselliği Konu Haline Almış Popüler Filmlerdir Özellikle Kalite Bakımından Çokta İyiler.

Buğun Sizlere Günümüzdeki En Popüler Erotik Dizileri Derleyeceğiz


1) SPARTACUS

Dizinin Konusu Olarak Söylebileceğimiz Çok Fazla Şey Var Ben Size En Kısa Şekilde Tanıtmaya Çalışacağım.

Dizi İlk Olarak  2010 Yılında yayımlanan Dizinin 1.Sezonu Tam 13 Bölümden Oluşmuştur.Trakyalı Olan Civan-Mert Spartaküs'ün Kendilerine Zulüm Etmesi İle Civan-Mert'n Bu Zulümlere Dayanamadığı için Getae Kabilesine Karşı Savaşamak İçin Roma Ordusuna Katılmaya Karar Vermiştir.Roma Ordusuna Katıldıktan Sonra Savaş Başlıyor ve olaylar Patlıyor.Roma Komutanı Olan Gaius Claudius Glaber'e Rakip Olması Yüzünden Glaber Tarafından Emirlere İtaat Etmediği için Kendisini Bir Anda Köle Halinde Gladyatör Okulunun Sahibi Olan Batiatus'a ve Karısınında Suriyeli Bir Tüccar'a Satılması İle '' Özgürlük ve İntikam '' Mücadelesine Başlıyor.Dizide Bol İçerikli Erotik ve Pornografik Sahneler Mevcuttur.

Sezon İsimleri:

1)
Spartacus:Blood and Sand
2)Spartacus:Gods of the Arena
3)Spartacus:Vengeance
4)Spartacus:War of the Damne


2)Outlander







Dizi 2015 Yılında Yani  Kısa Süre Önce Ekranlara Girmesi ile İzleyenleri ile çok ses getirmiş ama hala ülkemizde pek fazla bilinmeyen dizilerden birisidir ama merak etmeyin sizlere sizin bilmediğiniz popüler olan tüm dizi ve filmleri tanıtacağız zamanla araştırmalarımız sürmekte.:)


Gelelim Dizimize Dizimiz Şuan Bile Devam Edmekte olan Kitap'ın Serisinden Uyarlanmıştır.Kitap'ın Yazarı Olan Diana Gabaldon'un Çıkarmış Olduğu 8'inci Kitabı 2014 Haziranda Yayımlanmıştır.Ülkemizde Yayımlılığını Üstlenmiş Olan 
Epsilon Yayınevi'nin Basımı ile İzleyenlerine Sunulmuştur.
Dizinin Yönetmenliğini Yapmış Olduğu Kişi Battlestar GalacticaAile-SiCaprica ve Strak Trek Gibi Bir Çok Ünlü Filmi Yönetmiş Olan Ronald D.Moore'dir


3)
SHAMELESS

Dizi İlk Olarak 2004 Yılında Televizyona çıkmıştır ve 2013 Yılına Kadar Devam Etmiştir.İngiliz Channel'inde yayımlanmıştır yaratacısı ise Paul Abbott Tarafından Yapılmıştır.

Dizinin Yayın Hakları Bonanza Productions, John Wells Productions, Warner Bros. Television ve Showtime Networks Gibi Birçok Ünlü ve Kaliteli Şirketler Tarafından Yapılmaktadır.Her Bir Bölümün Ortalama Süresi Minimum 45 Dakika Maxsimum 60 Dakika Sürmektedir.Yapımcılğını Michael Hissrich'in Sahiplendiği Dizide John Wells, Mark Mylod, Paul Abbott, Andrew Stearn, Christopher Chulack, Nancy M. Pimental, Davey Holmes ve Sheila Callaghan Gibi İsimler Yönetici,Yapımcı ve Hizmet Vermektedirler.

Dizinin Başrol Oyuncuları ve Tam Kadrosu Şöyle Sıralanmaktadır; William H. Macy (Curious George), Emmy Rossum (You're Not You), Justin Chatwin (Taken), Ethan Cutkosky (The Unborn), Shanola Hampton, Steve Howey (Reba), Emma Kenney, Cameron Monaghan (Gotham), Jeremy Allen White, Laura Slad Wiggins, Joan Cusack, Emma Greenwell, Zach McGowan, Noel Fisher, Jake McDorman ve Emily Bergl Olarak Sıralanmıştır.

Amerika Birleşik Devletlerin'de Oldukça Büyük Reytingler'e Ulaşan Dizi Ülkemizde Oldukça Yaygın ve popüler'dir.Farklı Farklı Kategorilerde Aday Gösterilmiş ve Çoğundan Ödüller Kazanmıştır.

Dizi 
Chicago'un semtinde geçmektedir.Sahtekar ve alkolik bir babanın 6 çocuğu ile hayatlarını anlatmaktadır.Dizide Alkolik,Cinsellik ve EşCinsellik Gibi Her Konuya Yer Verilmesi halinde her aile üyesinin yaşadıklarınıda anlatmaktadır.


4)Game Of Thorones 

2017 Yılında Tam Tamına  7.Sezonunu Yayımlayacak Olan Dizidir.Her Bir Sezonu 10 Bölümden Oluşan Fantastik Kategorisindedir.Dizinin Yayımhakları HBO Kanalına Aittir. Türkiye'de Birçok İnternet Sitesinde Bulmak mevcuttur Lakin 7.Sezonun Telif yemesi kesinleşti.TiviBu'da Yayınlanacağı kesinleşti.

Dizinin Konusunu Anlayacağınız Dilden Anlatmak İstersek Şöyle Devam Edebiliriz.

Dizi Yedi Krallıktan bahsediyor.Ejderhaların yok olmasından bu yana yüzyıllar geçmiştir.
Westeros adında bir dünyadan bahsediyoruz.Burada Yazların Kısa Kışların İse Uzun Sürdüğü biryerden bahsediyor.Hatta Hiç Yaz Olduğunu göremedik kismetse son Sezonda Göreceğiz :) Neyse Devam Edelim,Adı Üstünde Krallık İşte Yedi Krallıgın Tek Bir Elden Yani Tahtan İdare Edilmesi ve Krala Yakın Olan Ailelerin Krala Yemin Ederek Krala Sağdık Olduklarını Belirtiyorlar.En köklü lordluk yaşadıkları topraklar kadar soğuk ve sert yaradışlı olan Starklardır.Zaten Dizinin Büyük Bir Kısmı Stark'lar İle İlğili Geçiyor.Stark Hanesinin Yaşadığı yer ise Kıştepe'sidir Kıştepesinin Önemi Çok Büyüktür.Krallığın koruyucusu olan Kuzey Tamamen BUZ'dan Bir Duvar İle Örülü Durumdadır Sebebi ise Ak Gezen'lerdir.Ak Gezenlere Deyineceğiz biradan.Buzdan Duvarda Gece Nobetcileri Yaşamakta Duvarı Her Daim Kontrol Etmektedirler.Gece nöbetçileri genellikle ölümle cezalandırılmış mahkumlardan oluşmaktadırlar.Gece Nobetinde Yaşayan yani Cezlandırılmış İnsanlar Asla Evlenmemeye Biriyle ilişkiye Girmemek ve Ölene Kadar Gece Nöbetini Korumaya Yemin Etmişlerdir.Buz Duvarın Ardı ise Gerçekten Çok Soğuktur.Buz Duvarın Ardında Kimlermi Yaşıyor Diye Duydum sanki ? Yabani dediğimiz bir kabile devler ve insan yiyen canlılar yaşamaktadır.Hikayemizde Weseros'un Kuzeyinde Kalan Yedi Krallık'ı Koruyan Buz Duvarın Arkasında Tekin Olmayan Güçler Var Olamaktadır.Hikayemizde Kralın Sağ kolu ( El ) Diye Adlandılan Lord'un ölümü İle Kıştepesi Lordu Krallıgın Merkezine Kral'ın Yanına Çağrılır.Asıl olay Bundan Sonra Başlamaktadır :) Artık Entrikalar ve Savaşlar Ardı ardını Kesmeden Devam Etmektedir.He Unuttum Söylemeyi Birde EjderKrallığı var :) Bu Krallığın Soyunu Kurutmuşlar Uzun Yıllar Önce Taki Bir Kadın Kurtulmayı Başarmış.EjderKrallığın Soyundan Gelen Daenerys Targaryen Evlilik Töreninde 3 Adet Yumurta Almaktadır ve bu yumurtalar gün geçtikçe çatlamaya başlar ve yavru ejderhalar dünyaya gelir.Ejderhaların Annesi Olarak Adlandırlmaya başlayan  Daenerys Targaryen Kocasının Ölümünden Sonra Yedi Kralığı Almak için Planlar Kuruyor ve Ordusunu Topluyor olacak. 


Bu Anlatım  Altyazılı film tarafından Hazırlanıp Yayınlanmıştır.












 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder