2 Ocak 2017 Pazartesi

Hızlı ve öfkeli 10 izle

Hızlı ve öfkeli 10 izle
Beyaz perdenin sevilen aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli için iki yeni film daha resmi olarak duyuruldu! İşte yeni filmler hakkında ilk detaylar ve vizyon tarihleri!Uzun bir süredir söylenti olarak dolaşan Hızlı ve Ökfeli'nin devam filmleri resmi olarak doğrulandı! Serinin dağıtımcı firması Universal Pictures ve serinin başrol Oyuncusu Vin Diesel, 2019 ve 2021 yılları için iki yeni Hızlı ve Öfkeli filmini gösterdi.

Hali hazırda şuan çekimleri devam eden Hızlı ve Öfkeli 8 filmi ile sokak yarışlarına geri dönülecek ve Paul Walker'ın hayata gözleri yumması üzerine Dominic Toretto'nun hikayesine yoğunlaşılacak.

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Vin Diesel, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yeni filmin serinin eski filmlerindeki gibi New York sokak yarışlarına döneceğinin müjdesini vermişti. Filmlerin vizyon tarihleri de verildi!
Duyurulan Hızlı ve Öfkeli 9. ve 10. filmlerinin vizyon tarihleri de devamında geldi. Hızlı ve Öfkeli 9 için 19 Nisan 2019'u gösteren Universal Pictures, Hızlı ve Öfkeli 10 için ise 2 Nisan 2021 tarihini verdi. Paul Walker'a adanan Hzlı ve Öfkeli 7, 1,5 milyar dolar gibi inanılmaz bir hasılat elde etmiş ve gelmiş geçmiş en çok gelir elde eden filmlerden biri olmuştu.

Serinin önümüzdeki devam filmi olan Hızlı ve Öfkeli 8 ise 14 Nisan 2017'de sevenleriyle buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder