8 Şubat 2017 Çarşamba

2018 Filmleri izle

Yeni Sony Pictures 2018 Filmleri , Hotel Transylvania 3, Goosebumps 2, Bad Boys 3 ve daha yeni sürümleri için yeni tarihler sunuyor

Yaklaşan Sony Pictures programının kaydı değişti ve hem Bad Boys for Life hem de Goosebumps 2 için gecikmeler anlamına gelmesine rağmen, Genndy Tartakovsky'nin animasyon filmi Hotel Transylvania 3 şimdi tiyatrolara planlandığıdan iki aydan daha erken bir tarihe sığacak. Daha önce 21 Eylül 2018 sürümü için hazırlanan Sony Pictures Animation devamı 13 Temmuz 2018'de piyasaya çıkacak.

İLGİLİ: Sony Pictures Animation yaklaşan Arduvaz Tease

2012 yılında piyasaya çıkan orijinal Hotel Transylvania, Dexter Laboratuvarı ve Samurai Jack gibi isabetli animasyon serisinin yaratıcısı Tartakovsky tarafından da heveslendi ve dünya gişelerinde 350 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Kısa süre önce piyasaya sürülen Hotel Transylvania 2, selefi daha iyi performans gösterdi ve 473 milyon dolara ulaşmayı başardı.

Sony Pictures 2018 programının güncellemeleri Goosebumps 2'yi sekiz aydır geride bıraktı. Başlangıçta 26 Ocak 2018'de yayınlanmayı planlayan R.L. Stine takip şimdi Hotel Transylvania'nın 21 Eylül öncesindeki hedefini hedefliyor. İlk Goosebumps'ın yönetmeni Rob Letterman (Shark Tale, Canavarlar vs Yabancılar) ve senaryo yazarı Darren Lemke (Turbo), Deborah Forte (Altın Pusula) ve Neal H. Moritz (22 Atlama Caddesi) ile izlemeye geri dönecek. Aynı zamanda üreticiler olarak geri geliyorlar

Bir sonraki Sony Pictures 2018 program değişikliği, Will Smith ve Martin Lawrence'ın önderlik ettiği aksiyon serisinin üçüncü filmi olan Bad Boys for Life'ı görüyor. Artık, daha önce açıklanandan neredeyse bir tam yıl sonra gelmesi planlanıyor. Başlangıçta 12 Ocak 2018'de yayınlanması planlanan proje, 9 Kasım 2018'deki büyük ekranı vuracak. Boş 12 Ocak boşluğuna adım atmak Matthew McConaughey ve Jennifer Jason Leigh'in rol aldığı suç draması White Boy Rick'tir.

Joe Carnahan (The Grey, Smokin 'Aces), Sony'nin Bad Boys For Life adlı yönetmen koltuğunu alıyor. Franchise'teki dördüncü bir filmin hala çalışmalara devam edildiği düşünülüyor ancak daha önce ilan edilen 24 Mayıs 2019 tarihli yayın tarihini artık hedef almayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder