9 Şubat 2017 Perşembe

Çılgın Hırsız 3 izle

Çılgın Hırsız 3 izle

Çılgın Hırsız 3, 2017 yılında film izleyicileri ile buluşacak. Despicable Me 3 yine 3D bilgisayar animasyonu olan bir komedi filmidir. Illumination Entertainment ise bu eğlenceli animasyon filminin yapımcı şirketidir. Ancak Çılgın Hırsız 3 filmi aslında Çılgın Hırsız animasyon filmlerinin üçüncüsüdür. 
Kısa bir süre sonra buradan hd izleme ayrıcalığı ile izleyeceğiniz Despicable Me 3 animasyon filmi Cinco Paul ve Ken Daurio tarafından yazılmıştır. Filmin yönetmen koltuklarında ise Pierre Coffin ve Kyle Balda bulunmakta ve onlara yardımcı yönetmen olarak da Eric Guillon eşlik etmektedir.
Çılgın Hırsız 3’ün Konusu Nedir….?
Despicable Me 3 film izleyicisinin karşısına bu defa farklı bir konu ile çıkıyor; Gru, Balthazar Bratt ile karşı karşıyadır. Balthazar Bratt ise 80’lerde oynadığı bir film karakterine kafayı takmıştır ve işler uzun yıllardır kayıp olan ikiz kardeşi Dru’yu bulunca kardeş rekabetine dönüşecektir. 
Çılgın Hırsız 3’ün Fragmanı Yayınlandı…..
Universal Pictures ve Illumination Entertainment ilk Despicable Me 3 fragman filmi ve posterini yayınladı. Bu fragman filmi izledikten sonra seri filmde karşımıza yeni bir kötü adamın çıkmış olduğunu anlıyoruz. Bu arada Balthazar karakterinin South Park’ın yaratıcısı Trey Parker tarafından oynandığını belirtmek isteriz. Fragman filminde Balthazar Bratt’in kafasının hala 80’lerde kaldığını ancak buna rağmen ileri teknoloji küp kullanarak Gru’ya meydan okuduğunu ve bu sırada da Michael Jackson'ın o zamanlar hit olan şarkısı "Bad" eşliğinde dans ettiğini görüyoruz. 
Bunun dışında birde "Grucy" yani Gru (Steve Carell) ve Lucy (Kristen Wiig) bir takım halinde ve yeni kötü adamı alt etmeye çalışırken izliyoruz. 
Ekranlara Despicable Me’yi getiren dev ekip aslında 2013 ve 2015 yıllarında dünyada en çok izlenen anime filmleri izleyicileri ile buluşturan takımdır. Despicable Me 2 ve Minions animasyon filmlerini ekranlara getiren bu güçlü ekip şimdi de maceralarına Gru, Lucy ve onların şirin kızları Edith ve Agnes ile devam ediyorlar.
Çılgın Hırsız 3, Yazar, Yönetmen Ve Yapımcı Kadrosu…?
Despicable Me 3 animasyon filminin yönetmen koltuklarında Pierre Coffin, Kyle Balda ve yardımcı yönetmen olarak da Eric Guillon’un olduğunu daha önce belirtmiştik. Yazar koltuklarını ise Cinco Paul & Ken Daurio paylaşıyorlar. Filmi izlememizi sağlayan yapımcılar ise Illumination'dan Chris Meledandri ile Janet Healy ve Chris Renaud’dur.
Peki Ya Oyuncu Kadrosu…..?
Yakın bir zamanda buradan hd film izleme kalitesi ile film severlerin karşısına çıkacak olan Çılgın Hırsız 3 animasyon filminin oyuncu kadrosunda; Steve Carell, Gru yani Margo’nun üvey babası, Margo, Edith ve Agnes, Lucy’nin kocası ve Minion’ların patronuna ses verecek. Ayrıca Carell, Gru’nun kayıp ikiz kardeşini de seslendirecek. Kristen Wiig ise Lucy Wilde, Kötülüğe karşı olan dil ajanı, Gru’nun karısı ve yeni anneden olan kıza ses verecek. Trey Parker, Balthazar Bratt, 80’lerde oynadığı karaktere takıntılı olan ve dünya egemenliğine eğilmeyen kişi olarak seslendirme yapacak. Miranda Cosgrone ise Margo, Gru, Lucy’nin evlatlık edinen yaşlı kızına ses verecek. Dana Gaier, Edith, Gru ve Kucy’nin evlatlık edinen orta yaşlı kızına ses verecek. Nev Scharrel ise Agnes, Gru ve Lucy' nin evlatlık edinen en genç kızına ses verecek.
Despicable Me 3 Ne Zaman Vizyonda….?
Çılgın Hırsız 3 animasyon filmi öyle bir zamanda vizyona girecek ki, bu kadar olur! Neden mi? Çünkü Despicable Me 3 film izleyicisi ile bulaşacağı zaman hemen hemen aynı anda Warner Bros.’un Komedi filmi olan ve başrolünde Will Ferrell ve Amy Poehler’in oynadığı The House filmi ile çakışacak. Ancak bu kadar da değil! Bunun dışında film aynı zamanda Blockbuster’ın diğer önemli 2 filmiyle de yine hemen hemen aynı vizyon tarihini paylaşmakta. Bu filmlerin adını söylediğimde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu filmlerden ilki Paramount'un Transformers: The Last Knight filmi ve diğeri de Sony ve Marvel'in Spider-Man: Homecoming filmi. Ama ilk filmlere bakacak olursan Despicable Me anime film hayranları serinin bu üçüncü filminde de etkilerini gösterecek gibiler.
Filmin ülkemizde vizyona giriş tarihi ise 18 Ağustos 2017. Eğer Despicable Me film serisini daha önce izlemediyseniz buradan full hd film izleme ayrıcalığı ile serinin ilk 2 filmini izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder