9 Şubat 2017 Perşembe

Annabelle 2 izle

Annabelle 2 izle 

Filmin Diğer Adı:Annabelle 2 
Filmin IMDB Puanı:
Filmin Yapım Yılı:2017
Filmin Türü:Korku,Gerilim
Filmin Yönetmeni:David F. Sandberg 
Filmin Senaristi:Gary Dauberman 
Filmin Oyuncuları:Alicia Vela-Bailey, Miranda Otto, Anthony LaPaglia
2017’ye çok kısa bir süre kaldı. Yılın son aylarına girmek üzereyiz. Film sektörü tüm hızıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Dev yapıtlar 2017’de de sizlerle buluşmaya hazırlanmaktadır. Bu filmlerden biride Annabella 2 filmi olacaktır. Şunu en başından belirtelim. Harika ötesi ve dev bütçeli bir film sizleri beklemektedir. Filmin ilk fragmanı yayınlanmıştır. Türkiye’nin en çok tercih edilen online film izleme sitemizi sizde ziyaret edebilir ve bu fragmanı izleyebilirsiniz. Yönetmen David Sandberg’den mükemmel bir gösteri. Dev filmleri ile bilinen ünlü yapımcı Janes Wan bu filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmin senaryosunu yine ünlü bir senarist kaleme almıştır. Yakından tanıdığınız Gary Dauberman mükemmel bir hikaye yazmıştır. Kısa metrajlı sayılabilecek bir filmdir. Toplamda 90 dakika sürmektedir. Tam 1,5 saat boyunca koltuklarınızdan hareket edemeyeceksiniz. 
Filmde yine birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Başrollerde tanıdık simalar bulunmaktadır. Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Stephanie Sigman, Alicia Vela ve Lulu Wilson gibi isimler filmde sizleri bekliyor olacaktır. İşte bu mükemmel kadronun harika filmini web sitemizden Annabella 2 izle seçeneği ile izleyebilirsiniz. Bir korku ve gerilim konulu filmdir. İlk serisini çok iyi hatırladığınızı düşünüyoruz. Gişede çok önemli bir başarı elde etmiş ve ikinci serisinin çekilmesine karar verilmiştir. Bir spin- off projesidir. Annabella hedef haline getirilmiştir. Ve bunun üzerine bir yetimhaneden rahibe ve birkaç küçük kız getirilmektedir. Bu aşamadan sonra ilginç ve son derece tehlikeli olaylar gelişmeye başlayacaktır. Gerçekçi sahneleri ile adeta filmin içine girecek ve korkunun içine dalacaksınız. Bu kadar kaliteli bir film olduğunu düşünüyor ve izlemenizi tavsiye ediyoruz. Sitemizde çok sayıda film yer almaktadır. Amacımız film izlemek için ilkleri sunabilmektir. Bir film yayınlandıktan sonra pek çok sitede bunu bulabilirsiniz. Ancak, biz her zaman olduğu gibi herkesten önce filmleri sizlere sunmanın gayreti içindeyiz. Bunun yanında önem verdiğimiz bir diğer konu kaliteli film yayını sunabilmektir. Bunun içinde gerekli olan birinci öncelik hd yayıncılıktır.
Sitemizi ziyaret ederek bu film için hazırlayacağımız Annabella 2 izle seçeneğine tıklayabilirsiniz. Hd yayın birinci sınıf görüntü kalitesi anlamı taşımaktadır. Günümüz teknolojisinde gerekli olan bir durumdur. Sıradan yayınlarla film izlemeyi tercih etmeyin. Her zaman kaliteye satın almaya çalışmalısınız. Web sitemizde tüm film ve fragmanlar bedava ve ücretsiz bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Film keyfi her zaman sitemizde yaşanmaktadır. Bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder