9 Şubat 2017 Perşembe

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu Türkçe Dublaj izle

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu Türkçe Dublaj izle

Filmin Diğer Adı:Valerian and the City of a Thousand Planets
Filmin IMDB Puanı:
Filmin Yapım Yılı:2017
Filmin Türü:Aksiyon,Macera,Bilimkurgu
Filmin Yönetmeni:Luc Besson 
Filmin Senaristi:Pierre Christin,Jean-Claude Mézières 
Filmin Oyuncuları:Cara Delevingne, Ethan Hawke, Clive Owen
2016 yılının son aylarında artık yeni yılda gösterime girmesi planlanan filmleri konuşmaya başladık. 27 Temmuz 2017 tarihinde gösterime girecek olan Valerian and The Ctiy Of A Tahousand Planets Fransız yapımı bir bilim kurgu macerası olmaktadır. Cara Delevigne filmin başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Filmin kamera arkası çekimleri ile ilgili yeni görüntüler paylaşıldı. Filmin konusu esasında bir çizgi roman olmaktadır. 1967 yılında çıkan çizgi roman 21 dile çevrilmiş ve 10 milyondan fazla kopya satmıştır..
Filmin konusu da bu eksende hazırlanmıştır. Laureline ve Valerian evren uzay yolculuğu yapan ajanlardır. İnsan ırkının çıkarlarını korumaya çalışan ajanlar gezegenler arasında keşifler yapmaktadır. Uzaylılarla müzakereler yapan ikili, gezegen sisteminin içerisindeki baş gezegeni bulur. Ve bu gezegenin insanlar için tehlikeli olup olmadığı hakkında araştırmalara başlar. Ancak bu gezegende çökmüş bir imparatorluk karşılarına çıkar. Haklın devrime aç olduklarını gören ikili yönetimi gizlice ele geçiren maskeli adamların peşine düşer. Filmi izemek henüz çok erken olsa da meraklıları gelen kamera arkası görüntüleri ile heyecanlanacak gibi görünüyor.
Çizgi romanın meraklıları için beyaz perde bu yapımı görmek oldukça heyecan verici olacaktır. Ancak henüz fragmanları ile ilgili bilgiler de gelmiş değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder